You are here: Home Profielen

Profielen

Aluminium
Profielsystemen van de Blyweert serie

Triton en Triton HI - Het eerste Aluminium systeem met Spidertechnology


 Isoleren is kamers creëren die stilstaande lucht bevatten. De Spidertechnology is een gepatenteerde labyrint isolatietechniek. Dit wil zeggen dat de isolatiezone van de aluminium profielen wordt opgesplitst in een labyrint van tal van kleine isolatiekamertjes, die stilstaande lucht bevatten.

Triton bevat kunststof aansluitingsprofielen die de perfecte bouwaansluiting garanderen. Deze aansluitingsprofielen garanderen een vlotte plaatsing en beschermen de binnenkamers van de aluminium kaderprofielen tegen mogelijke kou.

Triton bestaat in 3 stijlvarianten:
Standaard:
met terugliggende glaslat
Planea:
met vlakliggende glaslat
Linea:
met fijn steel-look design
Klik voor een vergroting

Klik voor een vergroting

Klik voor een vergroting

 

Aluminium schuifdeursystemen:


 Hestia

Hestia is een robuust geïsoleerd systeem in hoogwaardig aluminium. Hestia is verkrijgbaar in mono, duo en tri-rail. Alle kader - en vleugelprofielen hebben 3 kamers en staan garant voor een hoge stabiliteit en isolatiewaarden
Klik voor een vergroting

Klik voor een vergroting

 

Notus


 Notus is een geïsoleerd systeem in hoogwaardig aluminium voor het vervaardigen van schuifdeuren welke duurzaamheid combineert met een correcte prijs. Notus is verkrijgbaar in zowel mono, duo als tritrail. De kader - en vleugelprofielen hebben tevens 3 kamers. Klik voor een vergroting

 

Kolos


 Kolos is het eerste hoog isolerend schuifdeursysteem met de gepatenteerde spidertechnology van Blyweert aluminium.
Typische kenmerken van Kolos zijn de ongekende vrijheid in afmetingen, bedieningscomfort en stevigheid. Het Kolos schuifdeursysteem behoudt zijn slankheid tegenover mogelijke vleugelgewichten tot 400 kg.
Kolos is standaard uitgerust met een 5-puntsluiting en inbraakverlagende glaslatten zijn toepasbaar.
Kolos is in zijn prijsklasse een duurder systeem maar als u iets aparts zoekt bent u met dit systeem aan het juiste adres.
Klik voor een vergroting

 

Hermes - Het hyperisolerend retroraam


Hermes HI heeft langs de buitenzijde een retrovormgeving, perfect harmoniërend met traditionele bouwstijlen. De glaslatten bezitten eveneens de sierlijke retrostijl. Hermes HI biedt een retrodesign voor de meest uiteenlopende toepassingen van naar binnen draaiende ramen. Klik voor een vergroting

 

Artemis - Staal renovatie


 Artemis is een geïsoleerd 3-kamer raam - en deursysteem in hoogwaardig aluminium. Het systeem heeft het slanke uiterlijk van stalen ramen gecombineerd met de voordelen van aluminium. Karakter en kwaliteit gaan hierin samen. Artemis biedt een oplossing voor de meest standaard toepassingen van ramen en deuren. Klik voor een vergroting

 

Hera - Vliesgevelsysteem


Hera is een vliesgevelsysteem toepasbaar op iedere gevel. Diverse klem-en afdeklijsten bieden u de mogelijkheid om uw gevel iedere uitstraling te geven die u wenst.

Hera is een vliesgevelsysteem in hoogwaardig aluminium dat een verhoogde kwaliteit biedt qua isolatiewaarde en stabiliteit.

De symmetrie en eenvoudige montage van dit systeem zorgt voor een eenvoudige verwerking en snelle plaatsing.
Klik voor een vergroting

Klik voor een vergroting

 


Klik voor een vergroting

 


Klik voor een vergroting

 

Kunststof
Wymar profiel

Open PDF

Luxus 3000
PDF
  Open PDF

Profialis schuifsystemen
PDFAfdrukken PDF

Back to top

Copyright © DVCO Constructie & Onderhoud 2018

Template by Joomla Templates & Copywriter.