You are here: Home Producten

Producten

Kunststof kozijnen en deuren

Afdrukken PDF

Kunststof kozijnen en deuren

Voor de kunststof kozijnen en deuren maken wij standaard gebruik van het Wymar profiel.

Kunststof kozijnen bieden comfort door hun uitstekende isolatie, zijn onderhoudsvrij en veilig door toepassing van inbraakwerend beslag. De profielen zijn toepasbaar in vrijwel iedere bouwstijl. Het vlakke profiel geeft uw pand een strakke uitstraling. Het verdiepte (blok) profiel geeft uw kozijnen de uitstraling van houten kozijnen. Het kozijn gemaakt van een verdiept (blok) profiel is nagenoeg niet te onderscheiden van een houten kozijn.

De profielen zijn in vrijwel iedere RAL kleur verkrijgbaar, waarbij u daarnaast de keuze heeft in renolit (houtnerf) of glad.

Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een professionele montage en afwerking.

Noodzakelijke bouwkundige aanpassingen voor de plaatsing worden door ons uitgevoerd in nauw overleg met de klant. Laat u door ons vrijblijvend inlichten en voorzien van een passende prijsopgave.

Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies op maat. 

Zie voor meer informatie over de mogelijkheden de pagina’s: profielen en leverancier (Wymar).

Lees meer...

Stalen kozijnen en deuren

Afdrukken PDF

Onze stalen kozijnen en deuren worden in onze werkplaats op maat gemaakt, waarna deze door ons eigen montageteam vakkundig worden gemonteerd. Tevens verzorgen wij eventueel noodzakelijke bouwkundige aanpassingen in overleg met de klant.

De leverancier van de stalen profielen is het Zwitserse bedrijf Forster.

Lees meer...

Serre / serre aanbouw

Afdrukken PDF

De Vries Constructie & Onderhoud heeft alles in huis om serres op maat te maken en te installeren. Bovendien staan wij, door jarenlange ervaring, garant voor kwaliteit en professionaliteit. Wij dragen er zorg voor dat u jarenlang kunt genieten van een onderhoudsvrije serre of serre aanbouw. Wij plaatsen uw serre inclusief fundering en inclusief alle voorkomende bouwkundige werkzaamheden. Ook uw bouwvergunning kan door ons worden verzorgd. Hoeveel extra leefruimte wilt u, wat verstaat u onder duurzaam wooncomfort? Wij kunnen al uw vragen beantwoorden en voorzien u van een persoonlijk en deskundig advies.

Lees meer...

Veranda’s / terrasoverkappingen

Afdrukken PDF

Een terrasoverkapping ofwel veranda zorgt ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven. Uw Kunststof of Aluminium veranda is goed te combineren met een houten inrichting om zo meer sfeer te creëren. De combinatie van deze materialen maakt dat uw veranda meer gaat “leven”. Uw veranda kan worden uitgebreid met diverse opties zoals verlichting, zonwering, vouwwanden, schuifdeuren etc. Uw veranda kan worden voorzien van een glazen dak (veiligheidsglas 4.4.2) of een dak met polycarbonaat platen. De voordelen van glas zijn echter: minder lawaai bij neerslag, minder krasgevoelig, sterk genoeg om over het dak te lopen, gemakkelijk te onderhouden. Waar u ook voor kiest wij kunnen het voor u verzorgen.

Lees meer...

Aluminium vliesgevels

Afdrukken PDF
Aluminium vliesgevels - 001 Aluminium vliesgevels - 002
Back to top

Copyright © DVCO Constructie & Onderhoud 2018

Template by Joomla Templates & Copywriter.